Tenk å få to

Idag er gutta 8 uker allerede. To små vesner, fra to egg, som allerede viser forskjellig personlighet og egenskaper.

Nesten alle forventer og tror at tvillinger er så slitsomt, og at en har henda fulle til enhver tid. Og jeg var absolutt en av dem før jeg hadde lest meg opp og satt meg inn i tvillingforeldretilværelsen, og hva jeg faktisk kunne forvente.

Jeg forstår jo at det kommer en lengre periode nå fremover som vil kreve mer enn disse første 8 ukene. Hittil har det meste dreid seg om pupp, bæsj og soving. Nå begynner de være mer våkne og sakte men sikkert søke mer oppmerksomhet. Men som den ekstremt kontrollfreaken jeg er så prøver jeg så sant det går å ligge litt foran;             

Smøre nister til dagen etter, når jeg har ledig tid på kvelden. Planlegge middager for hele uken. Legge klart klær til 6-åringen så han kler seg selv. Rydde på kvelden så ting ikke hoper seg opp til dagen etter. Ta klesvask én dag og vask av huset over flere dager. Vaske dusjen (badekaret) når jeg dusjer selv.

Jeg sier ikke at det vil forbli sånn, og jeg er ikke så naiv at jeg tror jeg til enhver tid skal klare rollen perfekt. Men jeg tror likevel mye har med planlegging, struktur og rutiner. Da er man mer rustet når de uforutsette tingene plutselig dukker opp.

Jeg tror det er som de sier; Det er kun de som takler rollen som er så heldige og bli velsignet med tvillinger😍

 

#tvilling #tvillinger #rutiner

 

Én kommentar

Drahjelp

08.03.2017 kl.01:28

Ah, ingenting er så fantastisk som tvillinger. Det er vanvittig mye jobb, men fy søren så utrolig givende det er. Jeg passer på to små gutter som nærmer seg to år nå, og de begynner virkelig å bli bestevenner nå :) Og med så vidt forskjellige personligheter !

Mvh Drahjelp :)

Sjekk gjerne ut bloggen min: http://www.drahjelp.blogg.no !

Skriv en ny kommentar

tvillingguttene

tvillingguttene

27, Larvik

En 27år gammel jente bosatt i Kvelde utenfor Larvik. Her bor jeg sammen med samboer Erik, 6åringen Nathaniel og tvillingguttene våre Jacob og Leander.

Kategorier

Arkiv

hits