hits

Det må være lov å si det..Barseltid. En tid som utad på alle former for sosiale medier, være seg termingrupper, facebook, snap etc, virker superromantisk med kun søte og blide babyer og freshe mammaer med et plettfritt hjem. 

Men, slik det er idag så er det kun fasaden. Hvor mange poster egentlig hvor inni granskauen lei man er at ungen skriker? At det tidvis skulle vært returlapp på dem? Nesten ingen.

Sannheten er at de aller fleste ser for seg hvor flott svangerskapet skal være, hvor flott tida med den lille er, og at man såklart skal være en supermam! Men at de færreste opplever nettopp det. Når man har kjente bloggere som poster rosenrøde innlegg, kropper som er tilbake til startvekt med en gang, reklamer, så er det kanskje ikke rart forventningene våre blir deretter, og at veien mot fødselsdepresjon ikke er så lang.

Idag var en slik dag for meg. Og igår. Og i forgårs. Samboer er veldig lite hjemme om dagen pga høysesong mot 17.mai og jeg har hatt alle 3 guttene alene. Jeg som hittil har hatt tvillinger som kun har sovet og spist har virkelig fått kjenne på at det plutselig kan snu! Nå skal det sies at jeg alltid har forsøkt være såpass virkelighetsnyansert, at jeg har vært forberedt på dette. Men likevel, når du er én, og de er to. Hva skal du gjøre? Jeg har bare to armer. Herregud som de ungene har skriki, klaga og kavet de siste dagene! Natt og dag! Tårene har ikke vært langt unna og jeg har følt meg maktesløs! Og jeg har blitt en skikkelig bitch mot den stakkars pappaen som så gjerne skulle vært mer hjemme, men ikke får det til for øyeblikket..

 

Innimellom må det være lov å si det er hardt eller tøft med småbarn. Og når det er tøft med én, da kan det tenkes hvordan det tidvis føles umulig med to...! 

Men, det blir bedre... Det er bare en fase:-) Hold ut, sier jeg til meg selv. Dette året er unntakstilstand!

#barseltid #tvillinger #permisjon #fødselsdepresjon #baby #mamma #pappa 

2 kommentarer

Ariel C

05.05.2017 kl.16:31

Det kan ikke være lett nei :/

Corina

05.05.2017 kl.18:16

Nice blog

Skriv en ny kommentar

Alder: ?, Norge

Kategorier

Arkiv