hits

Helt vanvittig respons!

Da jeg skrev siste innlegget igår var responsen fra lørdagens innlegg stor her nede i hjembyen. Lokalavisen Østlandsposten hadde som jeg sa postet innlegget, kjente og ukjente delte innlegget på Facebook. 

Idag våkner jeg til at nabofylket Telemark, og ta.no har delt innlegget, og nå nettopp ringte Nettavisen.

Innlegget det er snakk om er: http://m.tvillingguttene.blogg.no/1518291032_mamma_hvor_er_pappan_min.html

Det er helt tydelig at innlegget engasjerer! Blant både menn og kvinner!  Jeg får masse tilbakemeldinger på at det er bra jeg som kvine tør fronte en slik sak, at det er viktig at noen står opp, at dette gjelder altfor mange fedre. Jeg får høre forferdelige historier fra fedre som har opplevd den smerten det er å ikke ha noe og si, ikke få se barna, eller bli ruinert av et støttesystem økonomisk, som «tilsynelatende» kun er for mor og barn.

Noen reagerer også på at jeg ikke nevner en annen side, nemlig at far ikke VIL ha omsorg! Og såklart, det er overhodet ingen bedre situasjon det. Jeg nevnte dette såvidt i innlegget igår at menn har like mye ansvar for sine handlinger, væreseg som onenight-stand partner for en natt, en «friend-with-benefits» eller som partner i et forhold som setter et barn til verden. Min svigermor, som har oppdratt 3 gutter sa en gang; «Jeg har lært dem at skal de «ha seg», så får de enten passe på sin egen beskyttelse, eller stå for eventuelle konsekvenser». 

Jeg har nå 3 gutter selv. Og akkurat dette er noe jeg virkelig skal jobbe for å lære barna mine. Man er to stk om «hygge og aktiviteter». Resultatet har ikke hatt stemmerett!

#blogg #mamma #pappa #foreldreansvar #foreldrefordeling #telemarksavisa #østlandsposten #nettavisen

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Alder: ?, Norge

Kategorier

Arkiv